Renault Grand Espace: Distributieriem grand espace 3.0 v6 16v

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6 16v

5 jaar geleden is de distributieriem vervangen en de auto heeft sindsdien 56000 gelopen. Is het echt nodig alles te vervangen?

sandbeek

Geplaatst door sandbeek (60) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat heb je liever, een paar honderd euro voor het vervangen van de riem, of een paar duizend euro voor alsnog vervangen met een koprevisie?

Looprol(len) etc mee laten vervangen, geen risico lopen doordat een uitgedroogde riem alsnog breekt, verkeerde zuinigheid...

sandbeek (60), 16 jaar geleden

maar ik heb de auto nog maar een paar maanden en dan gaat ie weg..........hele motor is al gereviseerd 56k geleden 4000 euro schade. Maar wat is echt nodig behalve de distributieriem prof?

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kan het risico lopen en de paar maanden wachten, en als je niet teveel km's rijdt de gok wagen met een visuele inspectie van de riem vooraf.

sandbeek (60), 16 jaar geleden

er wordt mischien 8000 mee gereden per jaar....vandaar.....bedankt

markevle (0), 16 jaar geleden

hallo, ik heb zelf ook een 3.0 V6 automaat gehad. Heb bij renaultdealer distributieriem en toebehoren laten wisselen, daarvoor moest kompleet de motor en bak uitgebouwd worden. Kosten 1600 euro, succes met sparen!

markevle (0), 16 jaar geleden

daar wordt je niet vrolijk van

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Vandaar ook het advies dan maar even te wachten met die weinige km's en inruil..

sandbeek (60), 16 jaar geleden

Heb zitten kijken maar op mijn garage.nl kan het voor max. de helft.....dus dealer doeiii

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.