Renault Megane: electrische raambediening

Bouwjaar: 1999

Van onze Reneault Megane coupe 1.9 DTIweigert het rechter raam naar boven te gaan. Waarschijnlijk is het raammechanisme defect maar ik vraag me af hoe ik de deurbekleding eraf moet halen om bij het mechaniek te kunnen. Wie helpt mij? Alvast bedankt.

Jos Rijsemus

Geplaatst door Jos Rijsemus (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

zit met drukkers vast is een spec lepel voor om de bekleding los te maken .maar als je het met een grote schroeverdraaier doet gaat het ook wel .bekleding zit wel erg vastgeplakt

Jos Rijsemus (0), 19 jaar geleden

Je had gelijk, torxschroeven verwijderen aan de onderzijde van de deur en in luidsprekerhuis. De kit is taai en moeilijk te verwijderen. Met beleid is het gelukt. Ook hier bleek dat het plastik geleidingshoekje op de raamgeleider afgebroken was.
Nu op zoek naar een nieuwe. (Waarschijnlijk op de sloop).
Bedankt voor de snelle reactie.

Snoof (0), 19 jaar geleden

Als het raam niet naar boven wil controleer dan ook de schakelaar. Deze gaan ook nogal eens kapot waardoor bijvoorbeeld het raam wel naar beneden gaat en niet naar boven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.