Renault Scenic: elektronische handrem en instrumenten paneel Scenic 2005 dci

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo,

Hoop middels dit bericht hulp te krijgen, onlangs bij de garage geweest om mijn automatische handrem te vervangen. Het kostenplaatje was van een orde waar je u tegen zegt. Denk aan prijzen van rond 500 euro, heb inmiddels wat uurtjes gespendeerd op het internet. Ik kom tot de conclusie dat niet altijd de complete unit vervangen hoeft te worden, op de Belgische forum kreeg ik een tip dat een garage in Kaatsheuvel voor een schrijntje de kabels kan vervangen. Heeft iemand hier ervaringen mee? Weet iemand dan ook een garage in Zuid Holland?

Daarnaast heb ik ook problemen met mijn instrumentenpaneel, een tip gekregen van een belg die aangaf dat er iemand in Weert voor 135 het paneel reviseert en je krijgt een jaar garantie.

Wie o Wie kan mij voorzien van advies?

Bij voorbaat mijn dank

Groetjes
Keesie

Kees 070

Geplaatst door Kees 070 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dodgedriver0 (0), 10 jaar geleden

Hallo,
ik kan je wel het adres voor je dashbord-herstelling geven.

Demi
Molenstraat zuid 3
Stevensweert

Garantie afhandeling op telefoonnummer 0630463996 of info@gepect.nl

Heino4267 (200), 10 jaar geleden

Heb je al via de zelfdiagnose je instrumentenpaneel gechecked of de fout daadwerkelijk in het instrumentenpaneel zelf zit?
(Je activeert de zelfdiagnose stand door met het knopje op het uiteinde van de rechter stuurstengel ingedrukt, het contact aan te zetten.
Eruit ga je door het contact weer uit te zetten.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.