Renault Espace: Espace 3.0 v6 Cruise Control

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

Ik heb geen flauw idee hoe ik het mijn cruise control kan activeren. Ik weet dat er links van mijn stuur een knopje zit met een V-tje er op en dat er op m'n stuur zelf ook een twee tal knoppen zit met soortgelijke V-tjes, maar ik weet gewoon niet 100% zeker of het functioneerd of niet. Als ik de knop activeer ( het lampje gaat branden ) dan behoor ik naar mijn weten de mogelijkheid te hebben om vanaf +/- 45 km te rijden Cruise Control aan te zetten maar ik weet niet met welke knop ik mijn snelheid vast leg . . .

Is er iemand die mij hierbij kan helpen?

WillC

Geplaatst door WillC (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

WillC (0), 13 jaar geleden

OPGELOST

Door de CC aan te zetten, door de knop in te drukken aan de linker kant van het dashboard naast het stuur ( de middelste met het Vtje ), en natuurlijk snelheid opbouwen naar min. 45 km p/u en dan op het stuur de V+ toets gebruiken om CC te activeren.

Natuurlijk door V+ nog een keer in te toetsen bouw je meer snelheid op, en met V- natuurlijk het tegenover gestelde.

Ik heb hiervoor een lange tijd met een Megane 2007 gereden en deze had gewoon een handige knop in hand-aan-het-stuur lengte en nu moet ik van het stuur af reiken om handelingen uit te voeren dat is wel minder. Als er een handigere manier is dan hoor ik het graag. ( net zoals de drie claxon knoppen en 12 manieren van de ruiten wissers activeren )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.