Renault Espace: Geen Handleiding bij Espace 3.0 v6

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

Ik heb reeds een Espace overgenomen waar helaas geen boeken bij zitten en nu zit ik met ontzettend veel vragen, omdat ik gewoonweg niet precies weet waar wat voor is en mijn auto helemaal is volgegooid met electronische snufjes. Daarnaast heb ik ook heel sterk het gevoel dat niet alles 100% werkt zoals het hoort.

Als er iemand is die weet waar ik gewoon een Espace 3.0 v6 handleiding kan vinden, halen of downloaden dan zou ik echt enorm geholpen zijn.

p.s. ik heb gisteren wel een handleiding gevonden maar deze is in het Duits, nou is het niet de aller moeilijkste taal van de wereld maar ik lees het toch liever in mijn eigen Nederlandse taal of anders nog Engels.

Please, Please, Please help me :)

WillC

Geplaatst door WillC (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

WillC (0), 13 jaar geleden

Handleiding bij de dealer gekregen. . . hoewel de hardcopy niet makkelijk te verkrijgen is . . . hebben die jongens altijd nog een digitale ( PDF ) versie op hun computer staan. En aangezien ik altijd een USB stick in mn zak heb was het niet zo'n probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.