Renault Megane: Foutcode p1453

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5Dci

Goedendag medeforumgebruikers. Ik heb een probleem met mijn Renault Megane Station 1.5 Dci. Rijd er elke dag gemiddeld 400 km mee. 130000 km geen problemen gehad en nu kreeg ik ineens op de snelweg een foutmelding van controleer inspuitsysteem. Meteen ging er een soort steeksleutel branden. De auto ging in noodloop, dat merkte ik meteen. Hogere toeren ging hij bijna niet meer, alleen als je het langzaam opbouwde. Kon er ook gewoon mee naar huis rijden. Thuis de foutcode uitgelezen met ELM en hij gaf fout code P1453 aan. Iets met drukverschil. De fout gereset en even gereden. De melding kwam al snel weer terug. Na wat googlen las ik dat het een slangetje kan zijn, alleen staat er niet bij welke slang en waar ik die slang kan vinden. Is er iemand die weet welke slang ze bedoelen ? Dat scheelt me wat zoekwerk met dit slechte weer. ;-) Hopend op een antwoord. Vr.Gr.Henk.

henkus4451

Geplaatst door henkus4451 , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

leboef, 5 jaar geleden

Misschien heb je hier iets aan.


http://www.renaultforum.nl/forum/foutcod...

henkus4451, 5 jaar geleden

Dank je wel, Leboef. Daar kan ik wel wat mee. Ik heb inmiddels gereageerd op dat forum.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.