Renault Vel Satis: Gebruik maken van de aux-ingang

Bouwjaar: 2003

Ik zou graag de aux-ingang van de radio (auditorium) gebruiken. De aux ingang is op het expertmenu wel te selecteren, maar lijkt fysiek niet aanwezig. Iemand een idee hoe deze wel is te gebruiken, bv. voor het aansluiten van een mp3-speler.

kaerteric

Geplaatst door kaerteric (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Vel Satis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak r (0) PRO, 19 jaar geleden

Hey Eric kijk eens bij de topic van profesionals en dan bij die van de Espace. Deze is er 9 maart opgezet daar staat je antwoord

kaerteric (0), 19 jaar geleden

Inderdaad bij professionals een mogelijke oplossing gevonden. Echter het bedrijf dat daarin wordt genoemd is onvindbaar. Inmiddels contact opgenomen met de renault dealer en zij raden aan om bij een vestigiging van ASD (auto elektronica) langs te gaan. Inmiddels gebeld en zij verwachten dat ze deze aansluiting kunnen realiseren. Maar nu moet ik er nog langs....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Vel Satis of stel zelf een nieuwe vraag.