Renault Vel Satis: storingen en nog eens storingen

Bouwjaar: 2002

Weet iemand of en meer Vel Satissen zijn met veel electronische storingen want mijn schoonvader heb er 1 maar die staat meer bij de dealer als dat ie er mee rijdt.De dealer kan maar niks vinden en als ie er vandaan komt gaat het even goed en komen de storingen gewoon terug.De meest voorkomende zijn inspuitsysteem,ASR,en de automaat heeft ook al een paar keer dienst geweigerd en dat zat ook in de electronica.
Het betreft een 3.5 V6 24v Automaat.
Mvg J.Straatmans

J.Straatmans

Geplaatst door J.Straatmans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Vel Satis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

het valt mee met de velsatis maar zoveel zijn er ook niet van verkocht maar dezelfde motor licht ook in de espace en ook daar vallen de storingen wel mee

pug205 (0), 19 jaar geleden

Ik kan je een tipje geven, probeer eens een keer een andere dealer kan veel verschil maken.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

De Vel Satis is in de praktijk een probleemloze auto; ik denk, net als H Passon, dat je schoonpapa het beste een andere dealer kan bezoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Vel Satis of stel zelf een nieuwe vraag.