Renault Espace: gecombineerde brandstofmeter

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8v

Espace 2.0 8v (11-‘98) met Vialle G3 LPG-systeem.
Auto heeft een gecombineerde brandstofmeter. Helaas klopt daar (op LPG) helemaal niks van, waardoor mijn display regelmatig onterecht meldt ‘service’ en ‘tanken’. Ik zie dan niet hoe laat en (zeer belangrijk ;-)) hoe warm het is, dus ik wil die combinatie-functie er af. De vorige eigenaar meldde me destijds dat er voor €100,- een apparaatje was ingezet om de meter te kunnen combineren. Bij de LPG-specialist zegt men dat dit niet kan worden losgekoppeld, hetgeen zou zijn bevestigd door Vialle. Wie kan mij helpen?

reinacher

Geplaatst door reinacher (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik verwacht wel dat de verbinding naar de originele benzinemeter los kan, maar hoe had je gedacht de inhoud van de LPG tank dan aan te geven ?

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

ik heb laatst z`n geintje ook gehad maar op de bII moet je aanpassen (intern) en op een stekker kun je daar een pin bezetting extra doen en dan werkt het gecombineerd.
Meestal zit dit stekker net los ofzo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.