Renault Megane: Geen geluid\speakers achterin?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 Dci 60KW

*

niels-mook

Geplaatst door niels-mook (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jacques1967 (0), 13 jaar geleden

Bij mijn scenic zaten er ook alleen maar speakertjes voorin ingebouwd. Ga eens op de sloop kijken ,daar vind je voor weinig waarschijnlijk passende speakertjes.Deze moeten dan nog wel ingebouwd worden . De bedrading ligt er wel al in. Je kunt natuurlijk ook nieuwe speakers kopen bij een vakhandel.
mvg Jacques

niels-mook (0), 13 jaar geleden

*

jacques1967 (0), 13 jaar geleden

Beste Niels ,ik bedoelde ook niet dat het qua uiterlijk dezelfde auto,s zijn ,maar technisch zijn ze het wel. Daarom kun je er vanuit gaan dat het in uw situatie hetzelfde is. Indien er op een sloperij oid speakers gezocht worden kun je eventueel deze ook uit andere renault modellen halen. Dat bedoelde ik er eigenlijk mee te zeggen.

mvg jacques

niels-mook (0), 13 jaar geleden

*

sjaak10918 (0) PRO, 13 jaar geleden

kijk eerst eens of ze er zitten, voor hetzelfde geld staat de radio aleen ingesteld op de voorspeakers.

Heino4267 (200), 13 jaar geleden

Bij dat kijken of de speakers er in zitten: je hoeft waarschijnlijk niets open te halen, vaak zie je met een sterke zaklantaarn door de roostertjes meteen of daar speakers achter zitten.....

niels-mook (0), 13 jaar geleden

*

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.