Renault Scenic: geen vermogen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi het is weer eens zover weer problemen met de scenic!!Iemand een idee? Als de auto koud start en rijd geen problemen!!Maar als ik dan even gestopt ben en binnen zo'n 10 minuten opnieuw start loopt hij voor mn gevoel op 3 poten bokt met zn toeren en totaal geen vermogen!!na een tijdje rijden gasgeven ,weer vermogen terug en normaal rijden!!auto stinkt wel geur kan ik niet echt plaatsen!!euvel komt voor bij benzine en gas!! waar moet ik zoeken?? mvgr Iwan

iwan4697

Geplaatst door iwan4697 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sjaak r (0) PRO, 15 jaar geleden

bobine goed?, bougies wel goed?

iwan4697 (0), 15 jaar geleden

zie geen overslag van vonken ,hoe kan ik zien dat de bobine niet goed is?? het is echt alleen hommeles wanneer je voor de 2e maal start en dus de motor warm is. af entoe backfire daarna weer alles okay!!!

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Doet tie dit ook op benzine?.
Ik vermoed een bobine.

iwan4697 (0), 15 jaar geleden

ja ook op benzine! hoe kan ik de bobine controleren?

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Heb je er met een plantenspuit in het donker op gespoten, dan kun je soms vonk overslag zien.
De bobines gaan meer dan gemiddeld kapot aan deze auto.
Of een kapotte bougie, maar ik denk aan bobine,.

iwan4697 (0), 15 jaar geleden

Hoi allemaal bobine vervangen , tot nu geen problemen voorlopig! hoop dat dit het weer was!!! bedankt voor de tips gr Iwan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.