Renault Clio: Geluid bij verlaten van drempel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

Hallo,

Ik heb een clio RS fase 1 uit 2000. Sinds kort hoor ik een geluid, komend vanaf de voorkant, bij het verlaten van een drempel. Gewoon rijdend en sturend op de vlakke weg hoor ik niets. Auto is verlaagd met een 4 maanden oude v-maxx schroefset. De auto raakt het wegdek niet bij het verlaten van een drempel. Bij vloeiende drempels hoor je niets, maar drempels die nogal abrupt zijn doet het geluid zich voor.
Wat zou dit kunnen zijn?
Alvast bedankt voor de reactie's

Groet,
Jos

josdm

Geplaatst door josdm (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Ervaringsgewijs kunnen dit de veerpootlagers (dus boven de schroefveren) zijn of versleten rubbers in de voorwielophanging.

josdm (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Het is overigens een soort van bonkend geluid. Geluiden zijn overigens altijd moeilijk te omschrijven. Ik neem drempels altijd rustig, maar alleen als ik ze écht rustig neem hoor ik niets.
Misschien een domme vraag maar zitten die toplagers dan niet bij de nieuwe schroefset, of is dat een kwestie van overzetten van de oude op de nieuwe veerpoten.

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Stabilisator reactie stangetjes met speling.

josdm (0), 13 jaar geleden

Probleem opgelost.
Het bleek een motorsteun te zijn.
Bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.