Renault Laguna: handzender verloren help en nu???

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

hallo kan mij iemand helpen hoe ik aan een nieuwe handzender kan krijgen of dat ik de startblokering aan het alarm kastje zelf kan uitschakelen.
ik heb dit bericht al eens eerder er op gezet maar toen ging mij pc stuk.

het handelt zich om een autonorm c2502/12

mvg kim a

kim a

Geplaatst door kim a (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Dealer!

AS1 (105), 16 jaar geleden

je kunt de startcode invoeren via bepaalde knoppen en het gaspedaal. Zie instructieboekje.

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

sorry maar telkens je startcode invoeren wordt je wel gek van je zal toch een andere sleutel moeten bestellen deze wordt op code besteld

kim a (0), 16 jaar geleden

hallo allemaal bedankt voor jullie reacties maar ik ben de handzender van het naderhand ingebouwde alarmsysteem verloren. en dit alarm zat er al in toen ik hem 3 jaar geleden kocht met schade aan de voorkant via schadeautos.nl.

ik ben echt radeloos ik was al eens bij de dealer geweest en daar zou mij tussen de 300 en 500 euro kosten om het uit te bouwen. ???
vind ik een beetje te gek.

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon het relais van de onderbreker afkoppelen en kijken voor en ander alarm.
Mocht je meer willen weten, kennis van me werkt bij Kerres.
Ik ben op dit moment een soort gelijke startonderbreker van autonix (autonorm) aan het uitbouwen in een golf 3, hier zat ook maar 1 afstandsbediening bij.

kim a (0), 16 jaar geleden

patrick bedankt voor je reactie maar er zitten +-us 34 kabels naar mijn orginelen kabelboom in gesoldeerd en tot nu toe wil er niemand aan beginnen zonder schema wat ik natuurlijk ook niet heb en als ze het hebben vragen ze zich allemaal zo een 300 tot 500 euro om het uit te bouwen en dat zie ik gewoon niet zitten.
ik ben gewoon opzoek naar een simpelere of goedkopere manier

mvg kim a

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat wordt er uitgeschakeld, de hele voeding dus ook het instrumentenpaneel, of alleen de brandstofpomp of startmotor? Dat moet toch niet zo moelijk zijn om dit door te verbinden, gewoon een voor een afkoppelen, heb ik vanmiddag bij die golf3 ook gedaan en daarna een camco ingebouwd waarmee je via de afstandsbediening de auto kunt starten.
Schema van motormanagment heb ik wel, heb je een L7X700 of een L7X701 motor?

kim a (0), 16 jaar geleden

dat is een goeie vraag waar kan ik dat nummer vinden?

benzine pomp en startmotor worden beide onderbroken als ik het contactslot doordraai om te starten valt de spanning op het hele dashbord weg incl. instrumentenpaneel en je hoord dan inderdaad een relais klikken,maar ik weet niet of dat met de startonderbreking te maken heeft of dat dat komt omdat de spanning wegvalt.

het handelt zich om een autonorm c2502 alarminstalatie mischien heb je hier wat aan.

en ik zelf kan me dat ook niet voorstellen dat dat zo moeilijk moet zijn,maar ik ben niet zo een held met het electrische gebeuren als ik al die kabels op een hoopje zie begint het bij mij al te draaien een autoradio met versterker lukt nog wel maar dan houd het voor mij ver op.
dus als mij iemand al verteld dat ie het zonder schema niet kan uitbouwen durf ik er zelf al niet meer aan te beginnen.
maar suggesties en een beetje pep talk zijn altijd welkom natuurlijk..

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zonder schema is het ook wel te doen, als goed is zijn op diverse plaatsen de originele kabels onderbroken, dus dat moet wel te zien zijn. Deze vervolgens weer aan elkaar solderen of krimpen. Motorcode kan je eventueel opzoeken door het kenteken op www.hbase.nl in te voeren. Ik kan je eventueel wel eens een keertje helpen ermee, alleen heb ik komende week geen tijd.

kim a (0), 16 jaar geleden

bedankt voor het aanbod en je reacties ik ga het gewoon zelf eens proberen mocht het nu niet lukken dan laat ik je wel wat weten.
ik moet gewoon van die auto af die heeft me echt een geld gekost ik heb hem al zo als die nu is voor 700 euro aan een opkoper aangeboden want ik vertik het gewoon om er nog meer in te steken

goeie link het is dus eenRenault laguna 3.0 V6 123kw b56e mot.z7x

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.