Renault Megane: hoe kan ik resetten na zelf de olie verversen van 40.000 km beur

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 DCI

Wie kan vertellen hoe

TjerkW

Geplaatst door TjerkW (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

asx (0) PRO, 16 jaar geleden

staat in je instruktieboekje

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

met boordcomputer schakelaar(op ruitenwisschakelaar) door menu gaan tot je op interval komt van olieverversen dan de knop ingedrukt houden tot hij begint te knipperen.
Dan net zo lang vasthouden tot hij klaar is met knipperen.

ps Als er staat binnenkort olie verversen of direct olie verversen dan daar de knop op ingedrukt houden.

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

En de garantie dan?
Heb je trouwens een roetfilter?

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

garantie blijft gewoon van kracht bij het gebruik van de voorgeschreven olie en onderdelen al willen sommige dealers doen geloven dat dit niet zo is.

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Dan heb ik slecht nieuws voor je ABC.........

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

@icedude vertel je maakt me nieuwschierig

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Hmm....waar maak ik me druk over, ik wordt hier dan toch weer afgevuurd en getorpedeerd en krijg uiteraard weer ruzie.
Ik weet hoe het zit, ik ben degene die KAN weten hoe het zit en dat vindt ik wel genoeg, ga me er niet druk over maken, zit ik hier straks met een hartkwaal.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

tja hier hebben we niks aan iedereen is nieuwsgierig natuurlijk,als jij nu gewoon verteld wat je weet hoef je daarna toch geen discussie aan te gaan als je niet wil.aalllllssss je niet wil[quote=Icedude]Hmm....waar maak ik me druk over, ik wordt hier dan toch weer afgevuurd en getorpedeerd en krijg uiteraard weer ruzie.
Ik weet hoe het zit, ik ben degene die KAN weten hoe het zit en dat vindt ik wel genoeg, ga me er niet druk over maken, zit ik hier straks met een hartkwaal.[/quote]

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb al vaker een discussie gehad oa met icedude en daarin nooit iets of iemand aangevallen wat ook niet nodig is vind ik .maar dit zou wel zo'n discussie kunnen worden als er teveel verschillende mensen gaan reageren,maar een dealer mag een auto in de fabrieks garantie niet weigeren voor een garantie claim zolang de auto zijn onderhoud heeft gehad met de juiste voorgeschreven intervallen en onderdelen,dit staat beschreven in de wet van monty , een coulance geval daarentegen is een ander verhaal maar ook daar is een uitspraak overgeweest in de hoge raad .

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk ook niet dat ik ruzie met jou krijg abc, maar er zijn hier mensen die het altijd beter weten en mij dingen gaan vertellen over hoe Renault Nederland werkt.........dat is een beetje de Paus vertellen hoe hij Katholiek moet zijn zegmaar.
Dan weet ik zeker dat ik gelijk heb maar wordt er toch "dom doorgedrongen" en is het weer mot.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ja het is inderdaad frusterend als je iets zeker weet en eenander zegt gewoon kan niet,dan wil je toch de ander overtuigen en begin je lichtelijk te koken.dan is het welles nietes daar wordt je niet vrolijk van ,zeker weten is zeker weten.

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Icedude]Ik denk ook niet dat ik ruzie met jou krijg abc, maar er zijn hier mensen die het altijd beter weten en mij dingen gaan vertellen over hoe Renault Nederland werkt.........dat is een beetje de Paus vertellen hoe hij Katholiek moet zijn zegmaar.
Dan weet ik zeker dat ik gelijk heb maar wordt er toch "dom doorgedrongen" en is het weer mot.[/quote]
Maar je kan toch gewoon je verhaal doen.
Ben ook wel beetje nieuwschierig naar je uitleg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.