Renault Megane: Hoe ventilator (interieur) vervangen? stappenplan en onderdeelnr

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste,

Ventilator (interieur) is er mee uitgescheden. Begon langzamer te lopen en te bonken, hield er daarna mee op. Wil deze nu vervangen, want neem aan dat het lager vast is gelopen. Wie kan mij helpen aan een handleiding/ stappenplan, voordat ik het hele dashboard uit elkaar haal :-)

Wie weet trouwens het onderdeelnummer? Als ik zoek bij onderdelen leverancier op kenteken dan zijn er twee mogelijkheden 380mm en 290mm.
Met de auto wordt nog gereden dus wil eerst het juiste nieuwe onderdeel hebben voordat ik de boel uit elkaar ga halen.
Het gaat om een megane II estate uit 2006 1.6. IdNr. VF1K1R0H35672460

Wie kan mij hier info over geven?

Graag hoor ik van jullie
Mvg Etienne

Verschuren

Geplaatst door Verschuren , lid sinds 8 jaar geleden

2 Reacties

't garagistje PRO, 8 jaar geleden

ten eerste je chassis nummer is incorrect

ten tweede als ik me niet vergis moeten het rempedaal en gaspedaal worden uitgebouwd. als je dan van onder naar boven kijkt kan je de ventilator kwartslmag draaien en demonteren. Is wel makkelijker gezegd dan gedaan.

Verschuren, 8 jaar geleden

Dank je. Het is ondertussen opgelost. Was wel even een klus maar heb nu weer ventilatie, wel fijn met dit warme weer :-)
Mvg Etienne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.