Renault Megane: info scherm dashbord.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15dci

het info scherm in het dashbord gaat af en toe niet aan . wat is hier aantedoen.

meganeman

Geplaatst door meganeman , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

Heino4267, 12 jaar geleden

Het lapje dat dit scherm verlicht kan kapot zijn.
Dat kan je uittesten door te kijken of het infoscherm "onverlichte" informatie afgeeeft: Schijn als het infoscherm het niet doet met een zaklamp van opzij naar het infoscherm, zodanig dat jij "via de lichtreflectie van de zaklamp in het infoscherm" kunt zien of in dat scherm informatie staat.
Als je met de zaklamp ziet dat er wel informatie in het infoscherm staat, maar dat niet zonder zaklamp kunt aflezen, doet de schermverlichting het niet. Je kunt dan gericht zoeken waarom de schermverlichting het af en toe niet doet (vaak gewoon een defect lampje in het dashboard).
Als je ook met de zaklampmethode geen informatie kunt ontdekken in het infoscherm, wordt dat scherm neit aangestuurd. Dan wordt het tijd om een dealer op te zoeken.

meganeman, 12 jaar geleden

Bedankt voor de tip ik denk dat er een stekker los zit of slecht contact maakt . IK vraag mij af hoe ik het dash los kan halen zonder schade .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.