Renault MEGANE: inspuiting injectie defect

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F9Q B8, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 88

hallo mijn auto geeft om de zoveel kilometer het bericht stop injectie defect ik stop dan doe de motor uit en wacht even dan is het probleem weg en dan rij ik weer een paar kilometer en dan geeft hij het weer aan en soms slaat hij af wat kan dit probleem veroorzaken en als ik naar de brandstofleiding kijk zie ik lucht bellen in de leiding is dat normaal of niet het gaat om een megan cabrio 19 dci van 2004 .
hoop dat iemand kan helpen

nero1968

Geplaatst door nero1968 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (415) PRO, 7 jaar geleden

bespaar jezelf een hoop geld en moeite, en laat em eerst maar eens uitlezen.

Heino4267 (200), 7 jaar geleden

Luchtbellen in een brandstofleiding is bij een diesel nooit normaal en funest voor de brandstofdruk tijdens starten. Los dit eerst eens goed op (lekkage bij een koppeling in de leiding, bv. bij het brandstoffilter of zo?).

Als de luchtbellen weg zijn en het euvel is er nog steeds, dan inderdaad eerst uit laten lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.