Renault Kangoo Family 2009: interieurventilator

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M K8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 78

Hallo,

Helaas werkt de interieurventilator soms wel en soms niet, maar meestal niet.
Weet iemand waar ik de interieurventilator bij de Renault Kangoo Family van 2009 kan vinden ?
en waar ik de weerstand daarvan kan vinden ?

Alvast bedankt.

tweaker1986

Geplaatst door tweaker1986 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hempie1 (85), 2 jaar geleden

In een model 2003 zit die onder de kunststof afdekking van het ruitenwissermechanisme, dus tussen motorkap en voorruit. De- en montage misschien van binnenuit, dus achter/onder het dashboard maar dar ben ik niet zeker van. Ik heb onlangs een rw-motor vervangen van zo'n Kangoo en kwam de ventilator dus tegen. In het algemeen zit zo'n ventilator bij of achter het dashboard kastje. De weerstand moet worden gekoeld door de ventilator zelf en bevindt zich dus altijd in de luchtstroom van de ventilatormotor. De genoemde storing kan veroorzaakt worden door een versleten relais.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.