Renault Megane: kachel probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste monteurs ik heb het volgende probleem

ik krijg geen/minimaal warme en koude lucht tegen de voorruit! alle draaien de delen van de kachelmotor werkt gewoon maar krijg geen warme lucht tegen de voorruit wat kan het probleem zijn?? auto heeft geen interieur filter, als ik de warme lucht flink laat blazen zakt wel de buiten temperatuur meter die staat nu op 69 graden standaard bij warme motor.
.
vreemd probleem al zeg ik het zelf

alvast bedankt voor eventuele ideeën

klikoboy

Geplaatst door klikoboy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 10 jaar geleden

De kachelkleppen die de lucht moeten sturen werken ook goed ?
Met buitentemperatuurmeter bedoel je de sensor in de spiegel of ? 69 graden voor buitenlucht lijkt me wat veel momenteel ?

klikoboy (0), 10 jaar geleden

[quote=kaleido 1]De kachelkleppen die de lucht moeten sturen werken ook goed ?
Met buitentemperatuurmeter bedoel je de sensor in de spiegel of ? 69 graden voor buitenlucht lijkt me wat veel momenteel ?[/quote]
Hallo

Alle draaiende delen van de kachel werken goed dus ik ga ervan uit dat de klep ook open gaat, je voelt heel minimaal lucht uit het rooster komen. op het moment als de kachel voluit warme lucht gaat blazen via de andere roosters, gaat de klok die normaal de buiten temperatuur aangeeft aftellen

kaleido 1 (1680) PRO, 10 jaar geleden

Ervan uit gaan is wat anders als zeker weten dat het zo is !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.