Renault Scenic: kachel ventilator defect?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

De kachel ventilator geeft sinds kort problemen. Doet het dan weer wel en dan weer niet. Bij niet, een of meerdere tikken onder tegen het ventilatorhuis/stekkerverbinding waarna de ventilator meestal wel gaat draaien. Iemand hier bekend mee? Is het de ventilator of de stekkerverbinding. Of iets anders. Het ventilator huis bevind zich rechts, achter het dashboard kastje, boven de voetenruimte. Graag reactie.
groetjes Hans

Hans0208

Geplaatst door Hans0208 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

Schroef de motor er eens uit. zijn maar 3 schroefjes en kijk of hij niet vol water zit.

Hans0208 (0), 16 jaar geleden

Slaak r bedankt voor je reactie. Ik kwam er achter dat onder op het ventilator huis, aan de stekkerverbinding, een "relais"(denk ik) zit. Aangezien dit open en bloot aan de onderzijde bevind begrijp je al wat ik zeggen wil. Inderdaad daar kan, ongewild, tegen aan geschopt worden. Heb het "relais" weer goed gemonteerd. Dus probleem opgelost.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.