Renault Espace: Kachelradiateur Espace V6 24V vervangen bj. 1998 hoeveel werk???

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6 24 v

Kan iemand mij vertellen hoeveel werk dit is en of het hele dashbord eruit moet?? En of er speciaal gereedschap voor nodig is?? Deze heeft wel airco!!!!!!!! Krijgen nl aanstaande week zo een auto..... P.s en wat is wijsheid meteen alle 2 vervangen???? Of kun je deze apart zo even loshalen??

Gr Roy

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willem1 (0) PRO, 16 jaar geleden

tegewoordig gaat het makkelijker want je kun kun nu de pijpjes afzagen ma het dascbord moet er nog steeds uit en je krijg ze meen ik per 2 die radiatoren

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Dashboard compleet uitbouwen en alle 2 vernieuwen.Koelsijsteem spoelen en verversen.

Sander10757 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dashboard hoeft er niet geheel uit hoor.Het midden deel moet eruit en de stuurkolom losmaken op het stuurhuis is voldoende.Dan kun je er goed bij.

Roy10511 (0) PRO, 16 jaar geleden

Werk valt wel mee, is wel te doen, inderdaad middenopbergbak eruithalen en dan zie je ze zitten! Orginele kachelkoelers bestellen dan krijg je er 2 pijpjes bij en hoef je je dashbord niet verder los te halen en naar achter te trekken.!! Gewoon de oude afzagen bij de pijpjes zo dicht mogelijk bij de kachelradiator wel lengte houden kun je ze makkelijker uit de snelkoppeling halen!! En inderdaad even de hele stuurkolom weghalen en de steun met de rempedaal (automaat) dan kun je ze eruit halen!! Montage nieuwe koeler erin schuiven en dan pijpjes vanaf snelkoppeling bij schutbord tegen kachelradiator drukken en vastschroeven! Verstand op 0 en sleutelen!!!!! En zorgen dat je er niet bij gestoord wordt bij die dashbord klussen!!
Bedankt voor de reacties!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.