Renault Kangoo: kapotte homokeneet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

De homokeneet was kapot. We hebben een nieuwe as gekocht en alles er op gezet. Bij het wegrijden lekte alle olie uit de versnellingsbak. Opnieuw in elkaar gezet en nieuwe olie gekocht maar de auto blijft lekken? Het lijkt alsof het manchet aan de kant van de bak niet afdicht/aandrukt. Oplossing?

jaco4825

Geplaatst door jaco4825 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

firedriver (60), 10 jaar geleden

Zeg Jaco, kijk eens of zijn aandrijfhoes niet gescheurd is, zeker zo niet blijven rijden anders kan je zijn versnellingsbak weggooien, prijzig vallen ze heel goed mee,( zie onderste adres).
http://www.vosparts.nl/renault/kangoo-kc...
Gr.Jantje

jaco4825 (0), 10 jaar geleden

we hebben een nieuwe complete as er op gezet dus de hoezen zijn ook nieuw dus kan ik me niet voorstellen dat die gescheurd is misschien hebben we iets verkeerd gemonteerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.