Renault Megane-Scenic 1.9 TDI: Kleppen stellen

Bouwjaar: 1998

Volgens de Renault garage is mijn klepspelling niet te stellen, omdat van de fabriek af er klepstoters zijn gemonteerd, zonder plaatjes. Een oplossing was klepstoters te plaatsen waarin wel plaatjes zitten die zodat wel de klepspelling aangepast kan worden. Volgens de vraagbaak zijn er standaard al klepstoters met plaatjes gemonteerd. Wie weet het antwoord?

Jelle60

Geplaatst door Jelle60 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

is wel te stellen en kan inderdaad met ander kom stoters en stel plaatjes maar ook met kom stoters zonder stel plaatjes.
of die van jou plaatjes heeft weet ik zo niet maar kun je zien als je de kleppendeksel demonteerd

safrane10695 (0), 18 jaar geleden

bij geen enkele 1900cc renault motor zijn er hydraulische kleppen dus ge kunt ze allemaal regelen als de garage zeggen dat er geen stelplaatjes inzitten kan dat kloppen maar deze vaste potjes zijn er alle diktes te krijgen maar je moet de nokkenas uitbouwen om deze te vervangen.
ik raad uw eens aan naar een goede garage te gaan waar ze z'on een flauwe niet vertellen maar deze kleppen regelen kost nogal wat geld en wordt dan ook alleen maar gedaan bij het vervangen van de distributieriem en op vraag van de klant.
pascal chefmonteur renault

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.