Renault Megane: kleur code

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

hallo weet iemand of er verschil zit in de kleuren van een renault megane met kleur nummer 432/nv432 beide kleuren worden methyl bleu genoemd

hoffmann

Geplaatst door hoffmann , lid sinds 16 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Dat klopt , er zit verschil in , renault werkt met tint verschillen , dus het beste is met de auto naar de verf boer te gaan , kleurenwaaier erbij , en je weet het.
Heb zelf een scenic kaleido uitvoerring , waarbij het kleurnr. in 3 tinten leverbaar is.
Succes

hoffmann, 8 jaar geleden

ok dankje wel had heb namelijk schade aan me bumper maar die heeft kleur nv432 en de bumper die ik kan kopen heeft kleur 432 weet u trouwens ook of de achterbumpers van een coupe en cabrio het zelfde zijn?

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Zijn ze niet voor het gemak de nv vergeten , of ze hetzelfde zijn zou ik zo niet kunnen zeggen , misschien even de dealer bellen ?

hoffmann, 8 jaar geleden

volgens mij niet ben er namelijk schter gekomen dat de megane 1 phase1 geen letters ervoor heeft en de megane 1 phase 2 wel alleen het hele gekke is dat ik een phase 1 heb heb maar de kleur codering is van een phase 2
zal wel even de dealer bellen over de bumper

bedankt

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Kleurcodering zou natuurlijk kunnen , maar ik zou het wel zeker willen weten , omdat zoals ik reeds eerder aangaf 1 nr. meerdere tinten.

hoffmann, 8 jaar geleden

ok bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.