Renault Scenic: Knipperlicht hapert tijdens remmen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met mijn linker knipperlicht. Wanneer ik het knipperlicht aan zet en vervolgens de rem intrap beginnen de problemen.

Wanneer ik mijn dimlicht aan heb staan stopt het knipperlicht volledig. Het linker achterknipperlicht gaat continu branden en het remlicht (in die lichtbak) gaat niet aan. Knipperlichten voor stoppen ook met knipperen.

Wanneer ik mijn dimlicht niet aan heb staan, blijft het knipperlicht wel knipperen, maar in een onregelmatig tempo.

Ik heb inmiddels de betreffende lichtbak al open gehad en de printplaat van de verlichting bekeken. Dat zag er op het oog (ben geen kenner) nog goed uit. Ook de verbindingen van de draden op de printplaat zagen er netjes uit. Heeft iemand enig idee waar ik het probleem kan zoeken/hoe ik erachter kan komen wat het probleem veroorzaakt?

Alvast bedankt voor uw reactie.
Koen

Pepaski

Geplaatst door Pepaski (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Massaprobleem bij het achterlicht.

Hans

Pepaski (0), 15 jaar geleden

Dat klinkt heel wat...maar wat houdt het precies in??
Is het iets wat ik zelf op kan lossen of moet er een garage bij ingeschakeld worden??

(heb even gezocht op "massaprobleem" op dit forum. Wordt in dit topic http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i... hetzelfde besproken? Kan de daar genoemde oplossing ook voor mij gelden??)

sjaak r (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Pepaski]Dat klinkt heel wat...maar wat houdt het precies in??
Is het iets wat ik zelf op kan lossen of moet er een garage bij ingeschakeld worden??

(heb even gezocht op "massaprobleem" op dit forum. Wordt in dit topic http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i... hetzelfde besproken? Kan de daar genoemde oplossing ook voor mij gelden??)[/quote]
ja

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.