Renault Grand Scenic: terugroep actie brandstof toevoer?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0T

Kan iemand mij vertellen wat deze actie precies inhoudt of inhield. Ik heb n.l. een lekke benzine opvoerleiding in de motorruimte. Lekker gevaarlijk dus. Dus ik dacht mwaa.....kan ik zelf wel vervangen. Echter de leiding is van een dusdanige constructie( voorgevormd metaal) dat de halve motorruimte uitgebouwd c.q. losgehaald moet worden. Vervangen werkplaatstarief 4.6 uur?...en dan heb ik het nog niet over de prijs van het stukje leiding zelf, in de 120 euro ex. Nu gaat het mij niet direct om de kosten hiervan(autorijden kost nu eenmaal iets) maar als dit bekend is bij de fabrikant en/of een terugroep actie of modificatie o.i.d. van is, zou ik dat graag willen weten.

groeten Hans

Hans0208

Geplaatst door Hans0208 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

8je (0) PRO, 15 jaar geleden

Voor zover ik weet is er voor benzine motoren geen acie geweest m.b.t. brandstofleidingen.

Hans0208 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, Bert. Waarom vraag ik dit. Ik kwam de kreet tegen op een revieuw in Autoweek(benzine Scenic). Ikzelf vind de lekkage op een onmogelijke plek zitten. Goed beschermd in de motorruimte. Het kan daar onmogelijk door onheil van buiten beschadigd worden. Onder de auto maakt het beduidend meer kans op beschadiging. Dus, eigenlijk logisch na het lezen van het revieuw, zit ik te denken aan een mogelijke constructiefout/slecht exemplaar. Vandaar mijn vraag hier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.