Renault Scenic: koeling

Bouwjaar: 2000

scenic 1.9dti bij deze auto hebben we de waterpomp en thermostaat huis vervangen ivm lekkage.temperatuurlampje heeft toen even gebrand volgens de klant.motor ontlucht dmv ventieldopje op thermostaathuis en daarna 4 min 2500 rpm laten lopen en op peil gehouden toen de dop erop en gewacht tot de vin insloeg nu een paar 100 km verder gooit ie de vloeistof er via de dop uit bouwt heel langzaam druk op .systeem gevuld en ontlucht maar alle slangen en radiateur blijven koud( ook stroomt er geen vloeistof door de bovenste slang van het expansie vat als de motor loopt .dacht eerst dat de schoepen van de pomp eraf lagen omdat die mijn inziens niet circuleert maar heb de pomp eraf gehaaald en ziet er goed uit.
iemand suggesties??
bvd dirk

dirk2270

Geplaatst door dirk2270 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mpo (0), 18 jaar geleden

verstoppingen, koppakking defect??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.