Renault Megane: koelsysteem

Bouwjaar: 1997

Hallo,heb sinds kort een megane coupe.de eerste dag dat ik um haalde was er een koelvloeistof slang gesprongen die van de radiateur naar het blok loopt.anwb gebeld slang werd ingekort en by gevuld met water zodat ik nog verder kon ryden.volgende dag was me waterpomp kapot(lekte)terug gegaan naar de bovag garage.heeft netjes een nieuwe waterpomp gemonteerd en ingekorte slang vervangen en het water vervangen door koelvloeistofen nog het temperatuur metertje vervangen.week later weer opgehaald begon raare toern tedraaien bleef hangen rond de 1500/2000 toeren een aantal keer gas geven en liep weer normale toeren (750)en begon ook nog eens met een koude moter afteslaan en kwam de week daarna ook nog eens flink wat witte rook uit me uitlaat met water.koelvloeistof peil was ineens flink wat lager.ra ra wat is dat nou allemaal,hoop alleen niet dat het me koppakking is.maar met myn geluk zal het wel zo zyn : ( alvast bedankt edwin

edjuuh

Geplaatst door edjuuh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze kans zit er dik in.
Is het een 1.6 benzine motor? Dan zit die kans er héél dik in.

edjuuh (0), 18 jaar geleden

yep het is een 1.6 benzine moter,en helaas was het dus ook me koppakking.mja garage gebeld en hy is net opgehaald om van naar almere naar gilze tebrengen via een bergings berdrijf.En nou hopen dat het geluk me een beetje mee zit.Want had me vorige auto juist weg gedaan omdat ik er teveel problemen mee had. Bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.