Renault Megane: Welke lambda sonde ?

Bouwjaar: 2000

Mijn auto loopt slecht stationair op benzine en op LPG loopt hij helemaal niet stationair maar slaat hij af bij lage toeren, nu heb ik via deze site gezien dat het waarschijnlijk de verdamper van de eurogas installatie moest zijn.
Dus de verdamper vervangen a 220 euro, geen verschil.
Tweede optie is de lambda sonde vervangen volgens vrienden op deze site, maar er zitten twee lambda sondes in mijn auto schijnt, een voor en een na de Kat , welke kan ik het beste eerst vervangen ? mijn dank is groot voor de vriend die mij wat kan helpen.

edjenek

Geplaatst door edjenek (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou zeggen laat hem eerst eens uitlezen, dan wordt je misschien een stuk wijzer.

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet je zeker dat er geen vaccuum lekkage is in die auto? of een lekke spruitstukpakking? Wat je ook eens moet contoleren zijn de afdichtringtjes van de injectors,deze scheuren vaak! (droogtescheurtjes) succes.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

zorg eerst dat het op benzine goed is en ga dan verder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.