Renault Kangoo: koelvloeistof problemen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

hallo heb een renault kangoo 1.9 diessel bj.1999. gekocht. na een paar dagen was mijn exspansivat leeg hebben het thermostaathuis vervangen.
we dachten dat het probleem opgelost was maar nu als ik s.morgens weg rijd loopt mijn temperatuur meter bijna niet op en mijn kachel blaast alleen maar koude lucht pas na ongeveer 5 km stijgt hij naar driekwart dan krijg ik wel warme lucht maar dan is de koelvloeistof boven uit het expansievat gespoten want het blok is boven helemaal nat van de koelvloeistof we hebben al gecontroleerd als het blok warm is of we de slangen niet te hard worden vanwege druk kan. auto rookt niet. expansievat borrelt ookt niet bij een warme motor wie kan mij hier in verder helpen.

kachelbouwer

Geplaatst door kachelbouwer (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1805) PRO, 10 jaar geleden

Waterpomp defect ?
Koppakking/ kop defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.