Renault Megane: koplamp ls-voor werkt niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

De auto van mijn zoon heeft het probleem dat linker koplamp niet werkt. Zekeringen: goed Peer H7: goed.
Als je de schakelaar in äan-stand"zet is het net of hij later opstart als rechts-voor. De koplampstelmotor geeft ook geen geluid. De groene draad zou de plusdraad voor dimlicht moeten zijn en die geeft soms signaal en dan weer niet. Zou een kabelbreuk kunnnen zijn, maar waar loopt deze groene draad naartoe om te meten of er sprake is van een breuk.
Heeft iemand een schema van de renault meganeII 3-deurs 2004 benzine? Het is gewoon erg vervelend dat de lampen niet te vertrouwen zijn.
Wie helpt?

bartg

Geplaatst door bartg , lid sinds 19 jaar geleden

1 Reactie

bartg, 6 jaar geleden

Ik heb het inmiddels gevonden wat het probleem is. Kortsluiting in de zekeringkast wrs. De stekker op de zekeringkast die voor de verlichting is is deels gesmolten. Op de aansluiting voor de zekering "ïn en uit" zit geen spanning. dus probleem zit in de printplaat. Ga nu opzoek naar een goede zekeringkast voor de auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.