Renault Trafic: koud op 3 cilinders aanslaan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: F9Q DCI 100

Hallo,

Ik heb een probleem met de koude start van deze auto. Hij slaat op 3 cilinders aan en na een paar minuten loopt hij goed.
Er gaat geen storingslampje branden en verder in gebruik ook geen problemen en ook trekkracht genoeg.

Heb de gloeibougies al vervangen en heb hem al een forte behandeling gegeven.

Wie heeft een tip voor mij?

Nissan H

Geplaatst door Nissan H (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 8 jaar geleden

Die ´genoeg trekkracht´ zul je niet hebben, bij het lopen op 3 cilinders. Hoe is het met de timing? Compressie.
Km- stand?

Nissan H (0) PRO, 8 jaar geleden

Het is maar even dat die op 3 cilinders loopt. Van het erf af en het is goed. trekkracht genoeg en loopt verder perfect. Het is alleen bij de eerste start smorgens op 3 cil.
km.st. 240000km compressie niet gemeten. Ik ga morgen de versnellingsbak reviseren en dan ga ik de verstuivers ook laten testen.

Jammer ik had graag wat meer reacties gehoord op deze site. Komt waarschijnlijk dat deze deze auto's nooit iets mankeerd.

Nissan H (0) PRO, 8 jaar geleden

Jammer dat ik niet meer reacties heb ontvangen. Vertuivers laten testen waarvan 1 zo vast dat deze vanzelf kapot was en vervangen door een nieuwe. 2 stuks gaven stationair te weinig dus heb ze laten reviseren ook de 3e bij een dieselcenter.

Auto loopt weer perfect. helaas wel een paar grijze haren erbij dankzij de verstuiver die vast zat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.