Renault 0: renault trafic 2003 1.9 houd enorm in en gaat in noodloop

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: TRAFIC 1000 L1 H1 1.9 DCI 82

Hallo allemaal ik heb een bedrijf's busje en kan niet zonder ik hoop dat er iemand kan helpen?
Ik reed eergisteren op de snelweg en ging hij schokken op een moment ging hij inhouden (kon geen gas meer geven) dus stopte langs de snelweg anwb gebeld en we zagen een sensor afgebroken. achteraf was dat geen sensor maar bleek dat een stift te zijn van de voorverwarming van de koelvloeistof. moest de hele voorverwarming vervangen maar het probleem bleef. weer de anwb gebeld heeft de auto uitgelezen geen fout codes ik ben met 40 km per uur naar de renault garage gereden spiraaltje brande kon niet sneller. de garage heeft hem weer door gemeten geen fout codes gevonden. kan pas dinsdag terecht maar ze hebben geen idee. nu komt het rare als ik de kabel van de stift die afgebroken was (heb de hele unit vervangen met 4 stiften van 300 watt) erafhaal kan ik over de honderd rijden maar storterd en houd soms in.

Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn???

isal vakman

Geplaatst door isal vakman (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Als het spiraaltje brand moet er een storing zijn, dat is namelijk de reden dat het lampje brandt. Anders de motor niet afzetten als het lampje brandt en meteen naar de garage rijden. Dan uitlezen en zien wat er aangegeven wordt.

isal vakman (0), 9 jaar geleden

ik was meteen bij de dealer stond ook niks opgeslagen. ik heb na de dealer geen lampje meer gehad maar loopt nog precies hetzelfde. misschien luchtmassa meter maar hoe kan ik die checken?

isal vakman (0), 9 jaar geleden

De dealer kon dus niks vinden raar! want de buurman had een uitlees apparaat meegenomen van een garage en vond meteen een code 1815 turbo druk regelaar, die heb ik vervangen en hij rijd stukke beter maar af en toe stottert hij en houd ie nog een beetje in maar hoe dat komt is mij een raadsel.
Weet iemand nog wat het nu nog kan zijn?

isal vakman (0), 9 jaar geleden

probleem opgelost vacuum slangetje zat dicht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.