Renault Scenic: LPG Megane scenic

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hallo, ik ben na een uitstapje naar Peugeot weer terug bij Renault (nummer 6 waarvan ik de leukste herinnering aan mijn 5je heb). Nu een mooie rode scenic kaleido op LPG. In mijn vorige renault megane break schakelde bij LPG ook de brandstofmeter in de dash mee. Nu niet. Is dat een relatief eenvoudig op te lossen "probleem" of moet ik maar leren rijden op de dagteller.
Ook heeft de auto wat roest aan de achterste wielkuipen, verder roest vrij. Heeft dat een bijzondere oorzaak, afwatering misschien?.

kaleido rood

Geplaatst door kaleido rood (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sindala (0), 13 jaar geleden

Bij mijn mooie blauwe Scenic Alize op LPG ;) zit de lpg meter ook op de benzinemeter, ongeveer 100 km voor dat de tank leeg is zie dat ook lampje branden dat je op je reserve rijdt.
Het is een Eurogas installatie maar het lijkt me dat andere merken dat ook kunnen. Het is de zender op de gastank die het signaal doorgeeft maar waar het gekoppeld is aan je benzinemeter weet ik niet zo gauw te vertellen :(. Maar het moet dus wel mogelijk zijn.

Roest is ook minimaal en toevallig bij de rechts achterste wielkuip maar zie geen bewuste oorzaak dan een slechte gelakte plaats

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.