Renault Megane: megane 1.5dci bj2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

hallo problemsolvers

ik heb sinds 11/2 jaar een renault megane 1.5dci..

de auto had tot een paar weken terug weinig tot geen problemen . maar begon ineens met de melding inspuiting defect ,dus met de auto naar de garage en die constateerde ook lucht in de leidingsysteem en lag aan de brandstof filter .deze is vervonggen daarna heeft de auto weer gereden maar gaf problemen bij het starten zowel warm/koud. na opnieuw uitlezen kwam naar voren dat de verstuivers vervangen moesten worden . de verstuivers werden vervonggen en auto geeft nu helemaal problemen bij het starten de motor start wel maar slaat niet aan bij het opnieuw uitlezen kwam de volgende code naar voren df015 kan iemand mij wijzer maken betreffend dit probleem

het volgende werd al uitgesloten ..

brandstofdruk is goed bij de verstuivers

foutmelding inspuiting is ook weg

gloeispiralen werken naar behoren

de motor krijgt brandstof

alvast bedankt voor de reactie

megane megane

Geplaatst door megane megane , lid sinds 6 jaar geleden

4 Reacties

tilburg68 PRO, 6 jaar geleden

Df 015 inspuiting voeding hoofdrelais/UPC

megane megane, 6 jaar geleden

Het lag aan de stekkers . Alles gecontroleerd en ingespoten met contactreiniger ,polen van accu schoongemaakt,zekeringen zijn gecheckt en terug gezet en toen liep die weer . Bedankt voor het meedenken :-)

primera p11, 6 jaar geleden

Zonde van al die onderdelen die vervangen zijn.

sgm, 6 jaar geleden

Wellicht zo erg niet dat die verstuivers vervangen zijn. Er waren nog wel eens problemen met verstuivers in het verleden dat ze gingen lekken en dat ging ten koste van de drijfstanglagers. Dus nu kan de auto weer een paar ton mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.