Renault megane 1.6 e: megane 1998 slaat steeds af

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Ik heb een renault megane 1.6 e uit 1998 en zit met het volgende probleem:

Als ik rijd heb ik nergens last van totdat ik moet afremmen of het gas loslaat, dan begint mijn toerental meter te slaan en als ik dan afrem is de kans groot dat de motor afslaat......ik heb inmiddels de stappen motor vervangen maar dit mocht niet baten....op dit moment weet ik het even niet meer dus vandaar dat ik jullie hulp inroep.

Wie kan mij opweg helpen.....???

mvg Marcel

[url=http://imageshack.us][img]http://img480.imageshack.us/img480/6014/...[/img][/url]

heimpie

Geplaatst door heimpie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat lijkt op 'n onstekingsprobleem i.v.m. de toerenteller die zo hevig te keer gaat. Vaak voorkomende oorzaken zijn de OT-gever en bobines. Beide gaan nog wel eens stuk.

Gr.

snu (0) PRO, 17 jaar geleden

Het kan ook simpelweg een defecte vacuumslang zijn van de mapsensor. Deze zit tegen het schutbord gemonteerd en bij het bewegen van de motor kan daar valse lucht aangezogen worden.

heimpie (0), 17 jaar geleden

Ik ben naar de renault dealer geweest en kwam tot de conclusie dat de massa-kabel die aan het inspuitstuk zit half doorgerot is....dit is vervangen en het probleem is verholpen......!!!!

Misschien heeft een ander hier ook iets aan.


mvg marcel

[url=http://imageshack.us][img]http://img168.imageshack.us/img168/5743/...[/img][/url] [url=http://imageshack.us][img]http://img168.imageshack.us/img168/8800/...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.