Renault Megane: slaat niet aan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Goede middag heren.Wie o wie kan mijn probleem oplossen hebt een renault megan van 1996 moter in houdt is 1600.Wat het probleem is normaal start het gewoon maar als het warm warm wordt ga ik het uitzetten,doet dat ding niet meer moet ik ongeveer 10 a15 min wachten voor dat ik het kan starten.Dus mijn vraag is ,waar ligt dat probleem eigenlijk en waar kan ik het vinden ik hebt ook in de zekeringen ge keken niks gevonden.Is het soms een reale of is het wat anders.Graag wil ik hulp van jullie.

Mvrg.Rob

Robkarso

Geplaatst door Robkarso (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat doet hij dan niet,start wel maar slaat niet aan,of doet de startmotor niets.

Hans

klootje (0), 17 jaar geleden

kan zijn dat je benzine pomp niet meer goed werkt controleer deze eerst maar eens als je een vonk hebt en de motor draait dan kun je donderop zeggen dat het in je pomp zit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.