Renault MEGANE COUPE: Megane coupe 1998 valt uit tijdens licht aanzetten / toerental w

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: K7M A7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Goeiedag!

Zit met een probleem met mijn renault megane coupe uit 1998. Laatst het vacuumslangetje vervangen van de map sensor aangezien hij met terugschakelen begon te schudden (slangetje was gecheurd). Dat achter de rug te hebben valt nu mijn auto uit als ie stationair draait en ik doe mijn lichten aan. Daarbij als hij stationair draait schommelt soms het toerental en maakt hij soms meer toeren dan dat ik gewend ben. Dit alles gebeurde een paar dagen later nadat ik het slangetje van de map sensor heb vervangen.

Heeft iemand een idee wat het kan zijn? Graag lees ik eerst forums en probeer ik het zelf uit te vogelen voordat ik naar de garage ga wat me al een hoop cente heeft gescheeld!

Justin1991

Geplaatst door Justin1991 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.