Renault Megane: megane start problemen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hoy met henk heren de renault megane coupe van mijn dochter staat stil start niet ,start onderbreker waarschijnlijk, staat bij de renault dealer is een nieuwe sleutel aangemaakt en ingelezen maar start nog niet ,volgens de renault garage gaat het 700 euro kosten om het allemaal aan de gang te krijgen, sorry maar dat vindt ik toch wel absurd een hoog bedrag, ze weigeren verder de start onderbreker los te koppellen heb zelf een laguna zonder dat probleem maar, als dat de gang van zaken is bij de renault dealer gaat mijn auto er ook uit wat een misere voor een startonderbreker, weet iemand op het forum een oplossing hiervoor?? mijn dochter is gewoon radeloos ervan , hoop op wat tips of iemand die dit probleem kan oplossen mvgrt henk maastricht

henkmor

Geplaatst door henkmor (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Startonderbreker is ook niet los te koppelen, dit zit ingebouwd in de UCH. Dus als die kapot is, dan gaat het geld kosten. En dan vind ik 700 euro nog wel meevallen, ik hoor wel eens (veel) hogere bedragen.

Heino4267 (225), 12 jaar geleden

Volgens mij heb jij een infrarood afstandsbediening.
Je kunt bij de dealer dan de noodcode opvragen en invoeren. Als dan de motor wel start weet je meteen waar het aan ligt.

Zie ook http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

henkmor (0), 10 jaar geleden

is niet mijn auto heb een laguna sorry mvgrt henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.