Renault MEGANE: Mistachterlicht Renault Megane grandtour

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M D8, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Hallo , met de apk deed mijn mistachterlicht het niet. Nieuwe lamp niets. Dashbord indicatie voor mistachterlicht brandt wel. Van alles geprobeerd met dimlicht en grootlicht maar krijg geen spanning op de fitting. Meet wel op de paarse draad boven de unit in de achterbak spanning, maar niet op de fitting. Wie heeft een advies. bij voorbaat dank

bruig1

Geplaatst door bruig1 , lid sinds 11 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Zit de verloopstekker toevallig nog in je stekkerdoos van de trekhaak?

bruig1, 1 jaar geleden

Hallo kaleido 1, nee de stekker is er uit. Maar er kwam wel veel water uit de doos. Dus die ga ik maar eens uit elkaar halen. Bedankt.

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Er zit een klein contactje in de zijkant van de stekkerdoos, deze gaat vaak vast zitten.

bruig1, 1 jaar geleden

Hallo het schoonmaken heeft niets geholpen. Maar de buurman kwam met een ander idee. Met een ingeschakelde mistachterlichtindicatie stond er spanning op een witte draad bij het rechterachterlicht. Draadje gelegd naar het pinblok waar een zwarte en 4 rode uitkwamen. Op de zwarte aangesloten, en het werkt perfect. Bedankt voor uw reacties groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.