Renault Twingo: Motor hetzelfde ?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: c3G A 7/00 1.2

Motor maakt vreemde tik, mogelijk lagerschalen van drijfstang. Het idee bestaat om een andere motor aan te schaffen. Nu wordt mij aangeboden een motor met de code c3G 7/02. Kan ik zonder problemen deze motor aanschaffen en overbouwen ?? Of kan ik toch maar beter op zoek gaan met een identieke motorcode ?

Jaha

Geplaatst door Jaha (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jaha (0), 15 jaar geleden

Niemand ?

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Okee, ik denk dat dit mogelijk is. Ik heb al een motor uit een R19 in een Clio geplaatst en daar was ook een verschil in de type aanduiding (ook een C-motor maar was een 1.4 i.p.v. een 1.2) Volgens mij lukt het als je de spruitstukken en aanhorigheden overbouwt. Daar zou wel een verschil kunnen zitten. C3G is het belangrijkst, die 702 is enkel een evolutie. Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.