Renault Clio: motor houdt in

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 43KW B57A/C57A

Het volgende probleem doet zich voor. De motor start goed, zowel koud als warm, en loopt mooi stationar. Bij het gasgeven verliest ie vermogen, alsof er geen brandstof meer is en gaat gepaard met schokken. dit gebeurt bij ongeveer 15 % indrukken van het pedaal. Bij weinig gas komt hij weliswaar langzaam maar mooi op gang. Top ligt echter wel bij de 100 ongeveer. luchtfilter, bougies en verdelerkap onlangs vervangen. zit er iets verstopt in gasklephuis? of is er iets aan de hand met de sensors? iemand een idee?

-> ik laat eerst wel even het geheugen uitlezen. zal toch wel het advies zijn niet?

10us

Geplaatst door 10us (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

10us (0), 17 jaar geleden

even voor de volledigheid, hierbij de oplossing nog. Nadat zo'n beetje alle sensoren vervangen waren, is er een nieuwe computer ingekomen. nu doet ie het weer.

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

De oude was vol water gelopen?

10us (0), 17 jaar geleden

dat weet ik niet. auto is van een vriend en heeft hem naar de garage gebracht.

10us (0), 17 jaar geleden

nog ff nagevraagd. zat vocht in. print was geoxideerd oid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.