Renault Trafic: motor komt niet op toeren

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9DCI 82

Hallo,

De motor van mijn Renault komt niet op toeren. Bij stationair lopen zowel warm als koud niet meer dan 2600 toeren. Daarbij rookt hij heel erg. Ook hort en stoot hij tijdens het rijden. EGR klep was vervuilt is vervangen.
LMM is vervangen, brandstoffilter is vervangen. Nieuwe olie en oliefilter erin. Turbodruksensor is vervangen. Uitlaat zit niet dicht. Bij uitlezen geen storing, wel gaat tijdens het rijden regelmatig storingslampje branden en neemt het vermogen af.

Wie heeft de oplossing?

Joep de Hond

joepdeh

Geplaatst door joepdeh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Ook uitgelezen tijdens het rijden als het lampje brandt?
En waarmee lees je uit?

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

trap de koppeling eens in als je een keer goed gas geeft,komt tie vast hoger in toeren.Kijk je brandstoffilterhuis eens goed na op luchtlekkage.Wat voor waarde geeft de turbodruksensor aan als je wat gas geeft?

joepdeh (0), 13 jaar geleden

Na veel speuren hoopt de garagehet eindelijk gevonden en verholpen te hebben. Het inlaatspruitstuk zat grotendeels verstopt. Vanmiddag opgehaald en tot nu toe zonder problemen. Hoop dat dit zo blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.