Renault Laguna RN 1.8: Motor slaat slecht aan

Bouwjaar: 1994

Mijn auto slaat na 1 dag stil staan erg slecht aan. Vaak moet ik wel 15 seconden starten voordat ie aan slaat. De auto heeft een half jaar geleden nog een algehele onderhouds beurt gehad. Er zijn toen onderdelen vervangen zoals:

-bougies
-bobine
-verdelerkap (zelfde als bobine?)
-accu
-luchttemperatuurzender (op de rekening, weet niet wat het is)
-benzine inject:DBH (op de rekening, weet niet wat het is)

Daarna is het inspuitings systeem ook nog een keer uitgelezen. Waar niks uit naar voren kwam. We dachten even dat het beter ging, niet dat ie direct aansloeg maar in ieder geval beneden de 5 seconden. Maar het wordt nu alleen maar weer slechter. Wie weet raad?

EI

Geplaatst door EI (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

EI (0), 20 jaar geleden

schopje :)

peterK (0), 19 jaar geleden

ik heb de zelfde wagen ook een RN van 94, met de zelfde problemmen.als de auto word aan getrokken door een andere wagen start ik hem in tweede versnelling.dan start hij dus wel.
maar wil ik starten met de sleutel wil hij niet aan slaan.
zolang de wagen mij voort trekt blijft mijn motor aan, trap ik mijn koppeling in walt mijn motor uit,
wie weet er raad

Sindala (0), 19 jaar geleden

Weet niet of het bij deze ook is maar bij de 19 ('90)werd de benzine (carabateur) verwarmd met uitlaatwarmte, als de pakking lekt dan heb je deze problemen (omdat er uitlaatgas in de carabatuer komt.)
Het is alweer 5 jaar geleden dat ik dat het tegen kwam maar schijnt een bekende kwaal te zijn die je kan oplossen met het dicht (laten) lassen en met een nieuwe pakkingset.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.