Renault Megane: motor zakt in toeren met koude motor bij klein beetje gas

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4-16v

mijn auto heeft met koude motor dat het toerental zakt als ik wat gas geef. komt dan bokkend op gang.
als hij warm is, doet hij het niet. ben er mee naar de dealer geweest. en daar kwam eruit dat de temp. sensor kapot was. die gaf 40 graden aan bij een koude motor. nieuwe sensor erin en hij doet het nog steeds. weer naar de dealer. die kwamen met nieuwe bobines en weet ik het allemaal wat nog meer. ik ben er nu achter dat als het erg koud is buiten ( vriezen ) dan loopt hij perfect. niks aan de hand. ik vermoed toch dat het iets te maken heeft met zijn temperatuur.
heb gasklephuis laten reinigen.

wat kan dit nou dan toch zijn?

met vriendelijke groet, herman

herman25

Geplaatst door herman25 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ferry070dh (0), 12 jaar geleden

Dingen die je zelf misschien kunt doen zijn bv... map sensor vervangen.. Bougies.. bougie kabels vervangen.. bobines vervangen...benzinedrukregelaar.. allemaal kleine dingen die je zelf kunt als je een doppenset en schroevendraaier setje hebt... op de bougiesleutel na..

..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.