Renault Clio: na vervanging odp-sensor soms nog stil vallen

Bouwjaar: 1999

Hoi Ksie,
Heb je nog een tip of advies wij hebben de odp-sensor vervangen maar nu is het 2 maal voor gekomen dat de auto na een 1/2 uur stil stand te starten de auto net niet aan de praat blijft.
zou het evt. aan de inlaatluchttemp.zender kunnen liggen.
p.s. de injectoren zijn al eerder gereinigd.
albert

appie498

Geplaatst door appie498 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Gaat het lampje van de startonderbreker uit als de wagen niet aanslaat of gaat het lampje snel knipperen.

appie498 (0), 18 jaar geleden

Hoi Ksie bedankt voor je reactie wij zijn een paar dagen weggeweest vandaar een late reactie van mij. Het is mij nog niet opgevallen dat het lampje van de startonderbreker wel of niet sneller gaat knipperen mocht de start probelemen weer voor doen dan zullen wij hierop letten maar de auto heeft het na het bericht goed gedaan. Wij zullen het verder wel in de gaten houden p.s. vorige maand hebben wij al een reserve sleutel inlaten lezen ivm weigering van vorige sleutel bij de dealer.
(Bedoel je ermee dat de startonderbreker er niet afgaat.)

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt albert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.