Renault Master: niet aanslaan.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: g9t

deze bus is een nissan interstar (renault dus) het probleem deed zich voor het eerst voor als je ongeveer 20 km had gereden de motor viel dan stil je kon hem dan weer gewoon starten en liep dan ook weer goed.de volgende dag weer een proef rit gemaakt motor is toen meerde keren uit gevallen.tot na de vierde start komt de motor niet meer aan de praat vervolgens af gesleept en storings codes uit gelezen dfo99 df100 df101 df102 .bekabeling gecontroleerd en door gemeten is goed.verstuivers laten testen zijn goed. krukas sensor zou goed moeten zijn in tester start toerental van250 toeren.rail druk is ook goed heb zelf het idee dat de verstuivers niet worden aan gestuurd. hoe kan ik dit testen.of eventueel de goudentip.

p van g

Geplaatst door p van g (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.