Renault Mégane Coupé 2.0 8V: olie(druppels) onder motorblok

Bouwjaar: 1998

Sinds kort iedere keer een klein plasje olie tijdens het wegrijden. Oliepeil bijgevuld (1 liter / 4000 km). Daarvoor nooit olieproblemen gehad (km-st. 170.000). Oorzaak?

Marc6922

Geplaatst door Marc6922 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Beunhaas (500) PRO, 20 jaar geleden

Ik vermoed olielekkage............

Marc6922 (0), 20 jaar geleden

OLIEbol!!!!!!

Beunhaas (500) PRO, 20 jaar geleden

U bent kennelijk te beroerd zelf even een blik onder de motorkap te werpen............

Marc6922 (0), 20 jaar geleden

Oh, kan die open dan? Wellicht heb ik via de benzinetank wat olie bijgevult.........ff kijken of een professional niet te beroerd is een deugdelijke verklaring te geven.....

aupers (0) PRO, 20 jaar geleden

Een professional kan pas een deugdelijk antwoord geven op een deugdelijke vraag. Laat even weten waar de olie vandaan komt etc. Desnoods eerst blok afspuiten en kijken waar de olielekkage vandaan komt.

2-fast-reanult (0) PRO, 19 jaar geleden

als je onder de auto kykt zal t welicht by de krukas kering vandaan kome af van de aandryfas kering. of op de carterpakking. by een extreem geval van de nokkenas kering boven in by de motor

2-fast-reanult (0) PRO, 19 jaar geleden

( keringe zyn niet duur maar de tyd die dr in gaat zitte dr voor is niet misselyk dus kan nog wel wat gaan koste)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.