Renault Laguna: overdag verlichting

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 liter

Wie weet wat er aan de hand is als ik de dag verlichting inschakel via het menu, maar de lampen gaan niet aan.(als je naar de lampjes zelf kijkt zijn deze niet stuk)

ps. ik heb wel een nieuwe trekhaak gemonteerd met een orginele kabelboom

Met vriendelijke groeten

Pierre

Piemida

Geplaatst door Piemida (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

De fitting van die dagrijlampen willen nog weleens smelten is een bekend euvel.

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Ik zie dat je een trekhaak hebt gemonteerd heb je daarvoor de draden gewoon gemaakt een de betaande bedrading of een specifieke kabelbundel gebruikt? Ik heb begrepen dat je deze niet mag monteren aan bestaande bedrading ivm schade aan de regelunit.

Piemida (0), 13 jaar geleden

Ik heb een kabelboom gebruikt waarmee je alles eenvoudig door kan verbinden (stekker uit de achterlicht units en de kabelboom ertussen en de stekkers van de kabelboom in de units) kan eigenlijk niks fout gaan

Het is trouwens een beste klus om de fittingen te controleren

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Voorbumper demonteren is het meest makkelijk. Ik durf je niet te zeggen hoe het nou zit met die kabelboom. Ik heb maar van horen zeggen.

Piemida (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de reactie

Groeten Pierre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.