Renault scenic: Piepen koppeling

Bouwjaar: 2000

Piept tijdens optrekken(als auto uit de veren komt). Zit in de koppeling. Iemand een tip om op te lossen zonder bak te demonteren of misschien komt dit meer voor??

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

zit in de koppelingplaat zelf kan geen kwaad

RPC (0), 19 jaar geleden

Dit is toch een nagelnieuwe auto?
Ik zou het dan toch (onder garantie)verholpen willen zien, want het hoort er toch niet in?
Inderdaad geeft Renault al snel aan dat het geen kwaad kan en dus laat maar zitten; ik spreek uit ervaring: ik heb me twee jaar lang er aan geïrriteerd omdat Renault een minimale vergoeding wilde geven.
Suc6.

w11884 (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry, Scenic is van bouwjaar 2000. Bedankt voor de reactie. Zal waarschijnlijk dus toch koppelingsplaat moeten vervangen.

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

A Vleuten als het echt de koppelingsplaat is en het geluid is weg na vervangen van de kopp. plaat zou je dan even bericht willen geven? Ik heb namelijk ook een auto lopen met een soortgelijk piepje.

Alvast bedankt

René

w11884 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit inderdaad echt in de koppelingsplaat. Na vernieuwen ervan geen problemen meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.